Топ-5 рецептів десертів із порічок: мармелад, варення-желе, пиріг, тарт, настоянка

Натуральний мармелад із порічок 400 г соку порічок (смородини, вишень або журавлини, апельсинового соку), 200 г цукру, 3 ч. ложки (1 п. 8 г) агар-агару. У свіжо вижатий сік (перемолоти ягоди і перетерти через сито, відміряти 400 г) додати агар, залишити на 30 хв. Підігріти, помішуючи, додати 200 г цукру, довести до кипіння і зняти з вогню. Через 5 хв вилити у форму, застелену харчовою плівкою. Залишити до охолодження., порізати, зберігати у холодильнику. Мармелад виходить щільний, добре...

Читати далі

Що приготувати з дині — прості рецепти смачних ласощів

Хто б міг подумати, що з м'якоттю дині можна приготувати стільки всього смачного? Салат з куркою і м'якоттю дині, закуска для фуршету з динею і моцарелою, пиріг з м'якоттю дині, смузі з динею і огірком, смузі з динею і ківі, простий рецепт морозива з дині — всі рецепти в нашій статті. У Туркменістані є таке радісне свято — День туркменської дині, яке святкується кожну другу неділю серпня (тобто 13 серпня в цьому році). Ми не в Туркменістані, проте це не означає, що варто упускати привід...

Читати далі

5 СТРАВ З КУКУРУДЗИ, ПРО ЯКІ ВИ НЕ ПІДОЗРЮВАЛИ

Як відокремити зерна від качана Найпростіший спосіб, відомий не одне століття – за допомогою гострого і важкого ножа. Беремо качан, видаляємо все листя і рильця, відрізаємо або відриваємо вершечок, ставимо його вертикально в глибоку миску і плавним рухом зверху вниз, зрізаємо пласт за пластом. Якщо немає миски, покрийте дошку шматком тканини, і тоді врешті все, що вам знадобиться, – зібрати всі 4 кінці матеріалу і зсипати зерна в ємність для готування. Легкі, але ситні страви, які не...

Читати далі

Страви з чорниці: 7 простих рецептів приготування з фото

1. Простий чорничний мус Цей літній десерт готується всього з чотирьох інгредієнтів: ягід, манної крупи, води і цукру. Замість чорниці можна взяти чорну смородину. Інгредієнти: чорниця 1 стакан вода 1/3 склянки манна крупа 4 ст. л. цукор за смаком Приготування Очищені ягоди розім’яти ложкою. Додати воду (1/3 склянки), перемішати і протерти суміш через сито. Отриманий сік поставити в холодильник. Вичавки залити 3 склянками води, довести до кипіння і варити 5 хвилин. Вимкнути вогонь, дати...

Читати далі

Консервуємо черешні: 3 рецепти

Маринованi черешнi 3 кг стиглих черешень, 4 скл. винного оцту, 750 г цукру, паличка корицi, 1 -- 3 лавровi листочки, 1/2 скл. кип'яченої води.  Черешнi помити i викласти на сито, щоб добре стекли. За цей час закип'ятити воду з приправами, влити оцет i знову закип'яти. Маленькi банки заповнити черешнями, залити гарячим маринадом, пастеризувати 15 хвилин, пiсля чого закрутити i зберiгати в сухому та прохолодному мiсцi. Джем iз черешнi 1 кг черешень, 1...

Читати далі

Що приготувати з полуниці: топ 5 кращих рецептів

Оригінальні рецепти страв з полуниці на сніданок і на десерт, а також напої з додаванням ароматної ягоди Полуниця - перша ягода літа. Її смаком можна насолоджуватися в десертах, напоях, додавати в каші на сніданок, робити заготовки на зиму. Stylerрозповість, що приготувати з полуниці, і як можна урізноманітнити смак повсякденних страв за допомогою цієї ягоди. Що приготувати з полуниці на сніданок Перший прийом їжі - найважливіший, він заряджає енергією і силами на цілий день. Ароматна і...

Читати далі

Що готувати в червні: рецепти страв із сезонних продуктів

Влітку списки сезонних овочів і фруктів стають такими різноманітними, що хочеться поглинати їх кілограмами та в будь-якому вигляді. У червні рекомендуємо купувати молоду картоплю, черешню, шовковицю та полуницю.  Молода картопля Пропонуємо приготувати небанальну, але просту страву з продуктів, які завжди під рукою на кухні. Легке і повітряне картопляне суфле, яке ідеально підійде для домашньої вечері. Знадобиться: картопля – 4 шт. шинка – 100 г яйця – 4 шт. сметана – 75...

Читати далі

Літні напої: рецепти в спеку

Крім різноманітних лимонадів та екзотичних коктейлів спробуй також оздоровлюючі народні літні напої, рецепти яких містять корисні трави і квіти. Літні напої: рецепт безалкогольного коктейлю Піна колада Екзотичний безалкогольний ананасово-молочний коктейль. Якщо ти заміниш коров'яче молоко на кокосове, вийде безалкогольний рецепт карибського напою. Інгредієнти: 200 мл молока (або вершків), 300 мл ананасового соку, шматочки ананаса для прикраси, 30 г збитих вершків, 2 ст. ложки цукру, 1 стакан...

Читати далі

Як тримати вагу дитини під контролем

І діти, і батьки з нетерпінням чекають завершення навчального року і початку канікул. Але коли канікули настають, діти часто не знають, чим зайнятися. Найчастіше їхніми розвагами стають телевізор або комп'ютер. Діти дивляться телевізор або грають у комп'ютерні ігри, бо нудьгують, але незабаром ці заняття переростають у справжню залежність. Перегляд фільмів або телепрограм рідко обходиться без перекусів. Діти хрумтять чіпсами або поп-корном перед екранами телевізорів, а для батьків це стає...

Читати далі

Меню на пікнік: 14 рецептів страв, які можна приготувати на природі

Весна – це чудовий час для пікніків у парку чи лісі, для приготування смачних страв на грилі чи на вогнищі. А якщо на травневі свята випадають аж 4 дні вихідних поспіль, то не скористатись цим – просто гріх! Шукаєте, що приготувати на пікнік навесні, які продукти варто взяти обов’язково, а від яких краще відмовитись? LifeStyle 24 пропонує меню на пікнік з 14-ти оригінальних рецептів для смачних салатів, м’ясних страв, напоїв та навіть десертів, які зроблять ваш пікнік ідеальним.   Салати...

Читати далі

Що готувати у травні: рецепти страв із сезонних продуктів

Останній місяць весни – це довгоочікувана зелень, свіжі овочі та вітаміни. На ринку вже з'являються перші не тепличні помідори, огірки, цукіні, рукола та молодий горошок. Розповідаємо, що з них можна приготувати. Помідори Всі звикли додавати помідори в салат, їсти в свіжому вигляді або готувати томатний суп. Але можна приготувати й дещо цікавіше. Наприклад, домашній мармелад з незвичайним смаком, який чудово підкреслить м'ясну страву. Знадобиться: свіжі помідори – 450 г в'ялені...

Читати далі

Як спекти великодню випічку за всіма правилами — секрети і рецепт

Паска — це надзвичайно смачний і, в той же час, особливий вид випічки. Для того щоб приготувати смачну, пишну і ароматну паску для великоднього столу, потрібно знати секрети і рецепт приготування. Про них ми й розповімо в цій статті. Перш за все, варто пам'ятати, що паска — це не просто солодка випічка, а обрядовий хліб, який готують раз на рік — на Великдень, і який несуть святити до церкви. Крім того, сам процес випікання паски — це таїнство, яке вимагає дотримання деяких правил. Великодні...

Читати далі

Великодні страви

Великодні страви - це освячені в церкві страви, які споживали під час великоднього родинного сніданку. Святили здебільшого страви, яких у період Посту не вживали у їжу: шинку, ковбасу, сир, масло, яйця тощо. Особливе значення мали яйця: зварені і очищені від шкаралупи, одноколірні крашанки та розписані писанки. Недарма в народі Великдень лагідно звали "червоним яєчком". Обов'язковими були і залишаються гіркі зела (наприклад хрін), який подають до великоднього столу на згадку про...

Читати далі

5 рецептів смачних весняних салатів з редиски

Весняна пора року сприяє тому, аби змінити свій звичний раціон харчування, внести в нього більше природних вітамінів. У цьому нам допоможуть весняні салати з редиски. Пропонуємо вашій увазі п’ять рецептів смачних та оригінальних салатів з редиски. Салат із редиски з творогом Інгредієнти:творог - 200 гр;молода картопля відварена і очищена - 4 шт;редиска - 200 гр;помідори - 2 середніх;пучок зелені;сіль, перець, оливкова олія. Приготування: Сир розім'яти виделкою разом з сіллю, перцем і...

Читати далі

Пісне меню: 7 смачних вечерь під час Великого посту 2019

Триває Великий піст 2019, який триватиме до 27 квітня. Встановлено, як нагадування про те, що перебуваючи в пустелі Ісус Христос боровся зі спокусами, обходячись без їжі. Тривало голодування 40 днів. На четвертому тижні Великого посту, з 1 по 7 квітня, поминають преподобного Іоанна Лествичника. У понеділок, середу та п'ятницю дозволено вживання сирої їжі без масла. У четвер і суботу їдять гарячі страви також без масла. У суботу та неділю дозволяється тепла їжа, приправлена ​​олією, а в...

Читати далі

Вітамінні рецепти страв для дітей

Малюкам подавай смачне, а мами хочуть готувати неодмінно корисні страви. Як об’єднати ці складові в одному меню? Вітамінні рецепти страв для дітей — те, що потрібно кожній матусі.   Цукерочки-бараночки, безумовно, смачні ласощі, але для дитячого столу рекомендовані все-таки інші страви. Наприклад, в меню дитини дошкільного віку щодня повинні бути присутніми продукти, що містять клітковину. Для чого? Справа в тому, що вона не перетравлюється, а допомагає кишечнику крихти працювати як...

Читати далі

11 правильних продуктів, які шкодять здоров'ю, якщо їх з'їсти в неправильний час

Скажемо чесно: ми не завжди дивимося на годинник, закидаючи в рот черговий шматочок. І немає в цьому нічого поганого. Але іноді після їжі ми відчуваємо дискомфорт, з'являється здуття живота, кольки, а згодом приходить і зайва вага. Виявляється, все це не просто так. Іноді та чи інша їжа, з'їдена не в свій час, може завдати неприємностей. Але не варто хвилюватися, тепер ви зможете правильно розподілити продукти за часом, а ваш організм буде отримувати від них максимум...

Читати далі

10 продуктів, які потрібно їсти на ніч, щоб схуднути

Поширене правило « Якщо хочеш схуднути не потрібно їсти після 18.00» – це міф. Насправді є продукти , які не тільки можна , а й потрібно їсти на ніч , якщо ви хочете скинути вагу. Головний принцип, яким потрібно керуватися тим, хто хоче схуднути: жіночий організм дуже болісно реагує на голодування. Наше тіло заточене на виношування дітей, тому брак поживних речовин і жорсткі дієти він сприймає як сигнал лиха. Коли ви голодуєте, ваш організм моментально переходить на режим збереження...

Читати далі

Що приготувати на Масляну, окрім млинців: оригінальні рецепти

Масляна – давнє традиційне свято слов'ян, яке прийшло до нас ще з дохристиянських часів. Раніше, щоправда, вона святкувалося набагато пізніше, адже саме цим святом люди зустрічали весну. Але тепер Масляна починається за тиждень до початку Великого посту і, власне, цей тиждень і триває. Так, у 2019 році свято починається 4 березня і триватиме до 10 березня включно. Ще з давніх часів зберігся звичай готувати в цей час млинці, які символізували сонце. За християнськими канонами, у Масляну ще...

Читати далі

Напої, які допоможуть їсти менше

Справитися із збільшеним апетитом допоможуть нешкідливі і приємні на смак трав’яні збори. Так само як і у ліків, у лікарських трав є протипоказання, тому завжди потрібно враховувати особливості організму, наявні недуги і переносимість тих чи інших речовин. До того ж, важливо не перевищувати рекомендовану дозу трав. Спеціалісти рекомендують пацієнтам дуже простий і безпечний рецепт: на склянку теплої (не гарячою) кип’яченої води потрібно взяти 1 чайну ложку меду, видавити в склянку чверть...

Читати далі

2016 ©Української федерації фігурного катання на ковзанах.

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на ufsf.com.ua.