Як тримати вагу дитини під контролем

І діти, і батьки з нетерпінням чекають завершення навчального року і початку канікул. Але коли канікули настають, діти часто не знають, чим зайнятися. Найчастіше їхніми розвагами стають телевізор або комп'ютер. Діти дивляться телевізор або грають у комп'ютерні ігри, бо нудьгують, але незабаром ці заняття переростають у справжню залежність. Перегляд фільмів або телепрограм рідко обходиться без перекусів. Діти хрумтять чіпсами або поп-корном перед екранами телевізорів, а для батьків це стає...

Читати далі

Меню на пікнік: 14 рецептів страв, які можна приготувати на природі

Весна – це чудовий час для пікніків у парку чи лісі, для приготування смачних страв на грилі чи на вогнищі. А якщо на травневі свята випадають аж 4 дні вихідних поспіль, то не скористатись цим – просто гріх! Шукаєте, що приготувати на пікнік навесні, які продукти варто взяти обов’язково, а від яких краще відмовитись? LifeStyle 24 пропонує меню на пікнік з 14-ти оригінальних рецептів для смачних салатів, м’ясних страв, напоїв та навіть десертів, які зроблять ваш пікнік ідеальним.   Салати...

Читати далі

Що готувати у травні: рецепти страв із сезонних продуктів

Останній місяць весни – це довгоочікувана зелень, свіжі овочі та вітаміни. На ринку вже з'являються перші не тепличні помідори, огірки, цукіні, рукола та молодий горошок. Розповідаємо, що з них можна приготувати. Помідори Всі звикли додавати помідори в салат, їсти в свіжому вигляді або готувати томатний суп. Але можна приготувати й дещо цікавіше. Наприклад, домашній мармелад з незвичайним смаком, який чудово підкреслить м'ясну страву. Знадобиться: свіжі помідори – 450 г в'ялені...

Читати далі

Як спекти великодню випічку за всіма правилами — секрети і рецепт

Паска — це надзвичайно смачний і, в той же час, особливий вид випічки. Для того щоб приготувати смачну, пишну і ароматну паску для великоднього столу, потрібно знати секрети і рецепт приготування. Про них ми й розповімо в цій статті. Перш за все, варто пам'ятати, що паска — це не просто солодка випічка, а обрядовий хліб, який готують раз на рік — на Великдень, і який несуть святити до церкви. Крім того, сам процес випікання паски — це таїнство, яке вимагає дотримання деяких правил. Великодні...

Читати далі

Великодні страви

Великодні страви - це освячені в церкві страви, які споживали під час великоднього родинного сніданку. Святили здебільшого страви, яких у період Посту не вживали у їжу: шинку, ковбасу, сир, масло, яйця тощо. Особливе значення мали яйця: зварені і очищені від шкаралупи, одноколірні крашанки та розписані писанки. Недарма в народі Великдень лагідно звали "червоним яєчком". Обов'язковими були і залишаються гіркі зела (наприклад хрін), який подають до великоднього столу на згадку про...

Читати далі

5 рецептів смачних весняних салатів з редиски

Весняна пора року сприяє тому, аби змінити свій звичний раціон харчування, внести в нього більше природних вітамінів. У цьому нам допоможуть весняні салати з редиски. Пропонуємо вашій увазі п’ять рецептів смачних та оригінальних салатів з редиски. Салат із редиски з творогом Інгредієнти:творог - 200 гр;молода картопля відварена і очищена - 4 шт;редиска - 200 гр;помідори - 2 середніх;пучок зелені;сіль, перець, оливкова олія. Приготування: Сир розім'яти виделкою разом з сіллю, перцем і...

Читати далі

Пісне меню: 7 смачних вечерь під час Великого посту 2019

Триває Великий піст 2019, який триватиме до 27 квітня. Встановлено, як нагадування про те, що перебуваючи в пустелі Ісус Христос боровся зі спокусами, обходячись без їжі. Тривало голодування 40 днів. На четвертому тижні Великого посту, з 1 по 7 квітня, поминають преподобного Іоанна Лествичника. У понеділок, середу та п'ятницю дозволено вживання сирої їжі без масла. У четвер і суботу їдять гарячі страви також без масла. У суботу та неділю дозволяється тепла їжа, приправлена ​​олією, а в...

Читати далі

Вітамінні рецепти страв для дітей

Малюкам подавай смачне, а мами хочуть готувати неодмінно корисні страви. Як об’єднати ці складові в одному меню? Вітамінні рецепти страв для дітей — те, що потрібно кожній матусі.   Цукерочки-бараночки, безумовно, смачні ласощі, але для дитячого столу рекомендовані все-таки інші страви. Наприклад, в меню дитини дошкільного віку щодня повинні бути присутніми продукти, що містять клітковину. Для чого? Справа в тому, що вона не перетравлюється, а допомагає кишечнику крихти працювати як...

Читати далі

11 правильних продуктів, які шкодять здоров'ю, якщо їх з'їсти в неправильний час

Скажемо чесно: ми не завжди дивимося на годинник, закидаючи в рот черговий шматочок. І немає в цьому нічого поганого. Але іноді після їжі ми відчуваємо дискомфорт, з'являється здуття живота, кольки, а згодом приходить і зайва вага. Виявляється, все це не просто так. Іноді та чи інша їжа, з'їдена не в свій час, може завдати неприємностей. Але не варто хвилюватися, тепер ви зможете правильно розподілити продукти за часом, а ваш організм буде отримувати від них максимум...

Читати далі

10 продуктів, які потрібно їсти на ніч, щоб схуднути

Поширене правило « Якщо хочеш схуднути не потрібно їсти після 18.00» – це міф. Насправді є продукти , які не тільки можна , а й потрібно їсти на ніч , якщо ви хочете скинути вагу. Головний принцип, яким потрібно керуватися тим, хто хоче схуднути: жіночий організм дуже болісно реагує на голодування. Наше тіло заточене на виношування дітей, тому брак поживних речовин і жорсткі дієти він сприймає як сигнал лиха. Коли ви голодуєте, ваш організм моментально переходить на режим збереження...

Читати далі

Що приготувати на Масляну, окрім млинців: оригінальні рецепти

Масляна – давнє традиційне свято слов'ян, яке прийшло до нас ще з дохристиянських часів. Раніше, щоправда, вона святкувалося набагато пізніше, адже саме цим святом люди зустрічали весну. Але тепер Масляна починається за тиждень до початку Великого посту і, власне, цей тиждень і триває. Так, у 2019 році свято починається 4 березня і триватиме до 10 березня включно. Ще з давніх часів зберігся звичай готувати в цей час млинці, які символізували сонце. За християнськими канонами, у Масляну ще...

Читати далі

Напої, які допоможуть їсти менше

Справитися із збільшеним апетитом допоможуть нешкідливі і приємні на смак трав’яні збори. Так само як і у ліків, у лікарських трав є протипоказання, тому завжди потрібно враховувати особливості організму, наявні недуги і переносимість тих чи інших речовин. До того ж, важливо не перевищувати рекомендовану дозу трав. Спеціалісти рекомендують пацієнтам дуже простий і безпечний рецепт: на склянку теплої (не гарячою) кип’яченої води потрібно взяти 1 чайну ложку меду, видавити в склянку чверть...

Читати далі

Що готувати в лютому: рецепти страв із сезонних продуктів

Поки найкоротший місяць року не встиг закінчитися, ми поспішаємо поділитися традиційним списком зимових овочів і фруктів, які ви з легкістю знайдете на полицях будь-якого супермаркету. Цикорій, червонокачанна капуста, морква, грейпфрут і банани стануть незамінними атрибутами на вашій кухні в останній зимовий місяць. Цикорій (або ендивій) У кулінарії використовують корінь і листя цикорію, які мають специфічний гіркуватий присмак. Щоб позбутися від гіркоти, в салатах його заправляють сумішшю...

Читати далі

Що Готувати У Лютому Із Сезонних Продуктів

Розповідаємо, на які сезонні продукти варто звернути увагу у лютому і які страви з них приготувати. Лимон Корисні властивості лимона можна перераховувати дуже довго, сік одного лимона містить 33% добової норми вітаміну С, з дитинства ми часто п’ємо чай з лимоном при грипі і застуді. Готуємо лимонний пиріг до чаю. Інгредієнти: Борошно – 1 склянка Масло вершкове – 100 г Яйця – 4 шт. Цукор – 3/4 склянки Ванільний цукор – 1 пакетик Сода – 1/2 ч. Л. Лимон – 1,5 шт. Волоські горіхи – 5...

Читати далі

Салати для схуднення: хитрощі та рецепти

Салати для схуднення – це чудовий спосіб боротьби із зайвою вагою. Вишуканий мікс з овочів, бобів та фруктів, не тільки насичує вас вітамінами та антиоксидантами, яких так потребує ваш організм, але й також допомагає вам підтримувати цілком здорову та правильну дієту, так що ви зможете втрачати по кілька кілокрамів тиждень за тижнем. Салати ідеально доповнять та урізноманітнять ваш щоденний раціон. Ви отримаєте необхідну вам дозу клітковини, низьких калорій, доброго зволоження,...

Читати далі

Смузі: 13 рецептів для схуднення, краси та здоров'я

Смузі - корисний і смачний напій. Настя Голобородько, нутриціолог і автор блогу Spoon, ділиться рецептами смузі для схуднення, краси та здоров'я. Що таке смузі Смузі - щось середнє між повноцінною стравою на кшталт Боул і соком. Ось тільки блендер, за допомогою якого ми готуємо смузі, на відміну від соковижималки, не відокремлює органічну вологу від клітковини. Таким чином, ми отримуємо всю користь від фруктових і овочевих смузі, адже подрібнені волокна залишаються в...

Читати далі

Вегетаріанство: за і проти

Відмова від м'яса буде корисна як для нашого здоров'я, так і для нашої планети, але в той же час може нашкодити мільйонам людей, з'ясувала оглядач BBC Future . Люди стають вегетаріанцями з різних причин. Хтось робить це тому, що шкодує тварин, а хтось просто дотримується здорового способу життя. Є й ті, хто виступає за зниження викидів парникових газів. Як би опоненти вегетаріанців не намагалися це заперечувати, відмова від м'яса має безліч переваг. І чим більше людей виключать його зі свого...

Читати далі

Топ-5 спецій для прискорення обміну речовин

Імбир Самий потужний антиоксидант. Він прискорює метаболізм завдяки активному компоненту, який називається гінгерол, а ще він поліпшує травлення і утилізує жири. Використовуй його в денному раціоні, додавай в чай і каву. Куркума Індійська спеція містить велику кількість поліфенолів, завдяки яким відбувається активне спалювання жиру і прискорення метаболізму. Додавай в рис, булгур, сочевицю і омлет. Кориця Ця пряність має властивість знижувати рівень глюкози в крові, і саме високий рівень цукру...

Читати далі

Що готувати в січні: страви із сезонних продуктів

Зі зрозумілих причин січень не балує нас продуктовою різноманітністю. Однак, попри скромний вибір сезонних пропозицій, нам все ж є чим порадувати себе в ці холодні дні. Серед головних інгредієнтів цього місяця – кілька видів цибулі, артишоки, лимони, ківі та білокачанна капуста, з яких можна приготувати смачні, незвичайні й корисні страви. Цибуля (порей і ріпчаста) Для француза цибулевий суп має таке ж значення, як для українця борщ. Цю традиційну ситну страву подають...

Читати далі

ЯК НЕ НАБРАТИ ЗАЙВІ КІЛОГРАМИ НА НОВОРІЧНІ СВЯТА

Ці прості правила харчування під час свят дозволять і фігуру вберегти, і здоров'я не підірвати. Давайте напередодні Нового року поговоримо про святкову їжу. А також про те, як правильно харчуватися, добре почуватися та отримувати задоволення від їжі, щоб не змінювати свій гардероб після свят. Так, це той випадок, коли ми їмо вночі або пізно ввечері, коли ходимо в гості, де вже ніхто на їжу дивитися не може, але, тим не менш, столи ломляться від різноманітних страв, тому що так треба зустрічати...

Читати далі

2016 ©Української федерації фігурного катання на ковзанах.

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на ufsf.com.ua.