Що приготувати з малиною — 5 смачних десертів для ласунів

Сезон малини у розпалі, тому саме час готувати всяку смакоту зі свіжою малиною. Тим більше що з малиною, як виявилося, можна приготувати багато різних десертів, які навіть не потрібно випікати. Ідеальний варіант для літньої спеки!

У цій статті ми підібрали рецепти малинових десертів, які можна приготувати без духовки: малиновий смузі з кисломолочним сиром, малинове масло, малиновий трайфл, малиновий тірамісу і малиновий крем-суп. Почнемо!

Як приготувати смузі з малиною і кисломолочним сиром — дуже просто і смачно

Якщо ви спробуєте цей смузі, вам захочеться ще і ще! Просто тому що сирний смузі з малиною — це дуже смачно, ситно і поживно. Пальчики оближеш!

  • 1 склянка малини
  • 100 грамів кисломолочного сиру будь-якої жирності
  • 0,5 склянки сметани або турецького йогурту
  • Кілька чайних ложок цукру — за бажанням

Приготувати цей смачний смузі — простіше простого. Складіть всі інгредієнти в блендер і добре подрібніть. Смакота! Такий смузі стане як прекрасним десертом, так і ідеальним сніданком, адже в ньому, завдяки кисломолочному сиру, міститься багато корисного білка.

Вишуканий малиновий десерт для гурманів — трайфл (або англійський пиріг)

  • 1,5 чашки вершків жирністю 40%
  • 3/4 чашки цукру
  • 200 грамів кисломолочного сиру, крем-сиру або дитячого сирка з ваніліном
  • 2 чайних ложки лимонного соку
  • 1 чайна ложка ванілі
  • 300 грамів солодких сухарів (з пісочного печива, шоколадного печива)
  • 300 грамів свіжої малини
  • 2 столових ложки порошку какао

Вершки збийте з чвертю чашки цукру. В іншій тарілці перемішайте крем-сир, лимонний сік і залишок цукру (можна за допомогою блендера). Кілька ложок збитих вершків відставте в сторону, інші перемішайте з сирною масою. На дно великої склянки викладіть шар сухарів, потім шар малини, потім трохи сирної суміші, після чого посипте какао. Повторіть ще раз або два. Готовий десерт прикрасьте збитими вершками і посипте порошком какао. Накрийте десерт і поставте в холодильник хоча б на 5 годин.

Малиновий тірамісу — смачний малиновий десерт для ласунів

  • 0,5 кг свіжої або замороженої малини
  • 1,5 склянки білого цукру
  • Третина склянки гарячої води
  • Чверть склянки солодкого лікеру
  • Півсклянки холодної води
  • 4 яєчний жовтки
  • 4 яєчних білки
  • 300 грамів солодкого вершкового сиру або дитячого сирка з ваніліном
  • 100 грамів шоколадної крихти
  • 3 столових ложки подрібненого мигдалю або кешью
  • 300 грамів бісквітного печива савоярді (на фото)

У середній тарілці перемішайте малину і 6 столових ложок цукру, відставте в сторону. В іншій тарілці розчиніть склянку цукру в гарячій воді, потім додайте холодну воду і лікер, відставте в сторону. У третій тарілці збийте яєчні жовтки з 6 столовими ложками цукру (краще блендером або міксером), додайте крем-сир і добре перемішайте. За допомогою міксера, збийте яєчні білки, поступово додаючи 6 столових ложок цукру. З'єднайте білкову та жовткову масу. Бісквітне печиво вмочіть у воду з лікером, і викладіть печиво на дно великої круглої скляної форми. Потім викладіть шар малини, потім половину білкової маси, потім шар шоколадної крихти, потім залишок білкової маси. Останній шар — подрібнені горіхи. Форму накрийте харчовою плівкою або кришкою і поставте на ніч у холодильник. Десерт готовий!

Як приготувати малинове масло — такого ви ще не куштували!

  • 0,5 чашки м'якого вершкового масла кімнатної температури
  • 0,5 чашки малини
  • 1 столова ложка цукру

Складіть інгредієнти в блендер і добре подрібніть, після чого поставте в холодильник. Через 1 годину малинове масло готове! Його можна намазати на хліб або шматочок батона і насолоджуватися.

Рецепт малинового крем-супу — смачно і просто!

  • 3 чашки малини
  • Чверть чашки цукру
  • 1 столова ложка лимонного соку
  • 2 столових ложки вершкового масла
  • 1 столова ложка борошна
  • 2 склянки молока
  • 50 грамів крем-сиру

Ягоди добре перемішайте з цукром. Додайте лимонний сік і подрібніть інгредієнти в блендері. У каструльці розігрійте вершкове масло і додайте борошно. Зменшіть вогонь, додайте в каструльку молоко і крем-сир, добре перемішайте і протушкуйте, щоб вийшов однорідний соус. Охолодіть. Прямо перед тим як подавати на стіл, додайте ягоди. Такий фруктовий крем-суп можна подавати з морозивом, а можна з турецьким йогуртом або сметаною. Смачного!

Джерело: milkalliance.com.ua

Для можливості залишити коментар потрібно зареєструватися.

2016 ©Української федерації фігурного катання на ковзанах.

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на ufsf.com.ua.

ідеї для бізнесу, бізнес проекти